facebook web

ING Lease (Polska) Sp. z o.o.

Liczba na stronie
lip

Oferta specjalna na pojazdy w Firmowym Pakiecie na Start od ING

„Dwie pierwsze raty 0 zł” to oferta dla klientów poszukujących finansowania samochodów osobowych i dostawczych do 3,5 t., w tym firm, które dopiero rozpoczynają działalność.
maj

ING Auto wśród Najlepszych Produktów dla MSP 2017

Program ING Auto został wyróżniony jako jeden z Najlepszych Produktów dla MSP 2017 w kategorii „Leasing", w ramach plebiscytu „Turbiny Polskiej Gospodarki” organizowanego przez Gazetę Finansową.
maj

ING Lease zwiększył udział w rynku

Według danych ZPL na koniec 1 kwartału 2017, ING Lease plasuje się na 5. miejscu wśród firm leasingowych w Polsce pod względem wartości zawartych umów leasingu i wydanych aktywów. Spółka jednocześnie zwiększyła udział w rynku do 5,94 proc.
kwi

W ING Lease oferta specjalna „Rejestracja za 0 zł”

ING Lease przygotował ofertę dla klientów prowadzących działalność gospodarczą. Przedsiębiorcy, którzy spełnią warunki oferty specjalnej i podpiszą umowę leasingu od 3 kwietnia do 31 maja br., mogą skorzystać z oferty „Rejestracja za 0 zł”.
lut

Kolejny bardzo dobry rok dla ING Lease

2016 rok był bardzo dobry dla ING Lease pod względem sprzedaży samochodów osobowych i dostawczych oraz transportu ciężkiego. Spółka zamknęła rok nową sprzedażą na poziomie przekraczającym 3,0 mld zł. Całkowita wartość należności od klientów spółki osiągnęła poziom 6,6 mld zł, odnotowując tym samym 13% przyrost w porównaniu ze stanem na koniec roku 2015. ...
gru

Program ING Truck najlepszym produktem dla Biznesu 2016

Program ING Truck został wyróżniony w kategorii „Leasing" w ramach plebiscytu „Najlepsze produkty dla Biznesu 2016” organizowanego przez Gazetę Finansową.
lis

Stabilny wzrost ING Lease po trzech kwartałach

ING Lease utrzymuje jedną z czołowych pozycji na rynku pod względem wartości portfela po trzech kwartałach 2016 roku. Na koniec września 2016 roku suma należności od klientów spółki wzrosła do poziomu 6,43 mld zł, co stanowi przyrost o 11% w stosunku do analogicznego okresu z 2015 roku.
paź
2016

Leasing najbardziej oczywistą formą finansowania pojazdów – wynika z badań ING Lease

ING Lease zbadał potrzeby polskich przedsiębiorców i małych firm w zakresie leasingu pojazdów. Większość ankietowych uważa, że w przypadku samochodów leasing jest najbardziej oczywistą i powszechną formą finansowania ze względu na dostępność, elastyczność oraz korzystne rozwiązania prawno - podatkowe.
wrz

Leasing samochodów ciężarowych w ING

ING Lease rozszerzyło swoją ofertę o nowy Program ING Truck. Klienci z sektora małych, średnich oraz dużych firm mogą teraz w prosty, szybki i wygodny sposób skorzystać z leasingu samochodów ciężarowych, ciągników siodłowych, przyczep oraz naczep.
sie

Mocne wyniki ING Lease po drugim kwartale

ING Lease Polska na koniec czerwca zajmował 3. pozycję na rynku pod względem wartości portfela, tj. o blisko 40% więcej niż w zeszłym roku. Suma należności ING Lease od klientów wyniosła 6,36 mld zł, co stanowi przyrost o 12,4% w porównaniu z końcem kwartału w 2015 roku.